ODO 1 speelt weer gelijk

Door Thijs

ODO 1 speelde voor de derde maal dit seizoen gelijk. Tegen Juliana werd het 10-10. ODO begon goed en had in de eerste helft het betere van het spel. De doelpunten echter maar moeizaam en met rust was het pas 4-3. In de tweede helft nam Juliana het heft in handen en pakte een voorsprong. Pas tegen het eind van de tweede helft kwam ODO weer beter in haar spel. ODO maakte de achterstand goed en kwam zelfs op een 10-9 voorsprong vlak voor tijd. Maar het was Juliana dat het laatste woord had en de 10-10 scoorde.
ODO 2 speelde tegen ONDO 2, de nummer twee uit de poule. Het begin van de wedstrijd was voor ODO, maar het lukte niet om de vele kansen af te maken. ONDO kwam beter in de wedstrijd en kwam ook op voorsprong. Het lukte ODO niet om lekker in de wedstrijd te komen en het ONDO moeilijk te maken. ONDO won met 11-12 en staat nu samen met ODO bovenaan in de poule.
ODO 3 speelde thuis tegen Rohda 5. De wedstrijd ging lange tijd gelijk op, maar in de slotfase wist Rohda een voorsprong te pakken. ODO startte een slotoffensief, maar had niet genoeg tijd om de achterstand goed te maken. Eindstand: 13-15.