Volg Dalto/DSB Bank – PKC/Cafe Bar live

Door Jaap

Zaterdag 9 juni is de kruisfinale tussen Dalto/DSB Bank en PKC/Cafe Bar live te volgen via tv.sport.nl. Tv.sport.nl is een website waar je kunt genieten van de mooiste en de spannendste beelden uit het Nederlandse korfbal. Daarnaast zijn er ook beelden te zien van de Nederlandse atletiek, basketball, gymnastiek, handbal, hockey, volleybal, waterpolo en binnenkort ook tennis.

Op de site kun je de zaalfinale in Ahoy nog een keer helemaal bekijken, kun je de play-offs terugzien in samenvatting en kun je ook zoeken naar competitiewedstrijden van de Korfbal League 2006-2007. Naast deze actuele beelden kun je ook filmpjes van wedstrijden van voorgaande jaren bekijken; wie werd er in 2002 kampioen? Wie speelden er mee in Oranje op het WK van 2003? Het is allemaal nog een keer te zien op tv.sport.nl.

De wedstrijd tussen Dalto en PKC zal beginnen om 15.30 uur en zal worden getoond in de player links in het scherm. De livestream zal ook worden voorzien van commentaar. Kun je er om welke reden dan ook niet bij zijn zaterdag, dan kun je vanachter je pc alles op de voet volgen!