ODO 1 moeizaam langs Fortissimo

Door Thijs

ODO 1 heeft de uitwedstrijd tegen Fortissimo 1 gewonnen met 11-13. ODO startte de wedstrijden uitstekend. Ondanks de warmte was ODO scherp en liep dan ook snel uit naar een 1-6 voorsprong. Fortissimo knokte zich terug in de wedstrijd en wist de achterstand te verkleinen tot 6-8 met rust. In de tweede helft waren de doelpunten schaars. ODO gaf de voorsprong uit handen en zag Fortissimo zelfs uitlopen naar een 11-9 voorsprong. Gelukkig wist ODO zich op tijd te herpakken en wist met vier doelpunten op rij de winst naar zich toe te trekken.
ODO A1 won eenvoudig met 2-10 van Die Haghe A2 en is op weg naar het kampioenschap. ODO A1 staat nu drie punten los van de nummer twee ALO. Met nog twee wedstrijden te spelen betekent dit dat de A1 volgende week tegen Dijkvogels kampioen kan worden!