ODO wint in slotseconde van Dijkvogels

Door Thijs

ODO 1 liep tegen Dijkvogels bijna tegen het eerste puntverlies van deze competitie aan. Dijkvogels, dat nog meedoet om een promotieplaats, startte scherp en pakte een 4-0 voorsprong. ODO ging, na een slap begin, wel beter spelen maar stond met rust nog steeds met 6-4 achter. Hoewel er voor ODO niks meer op het spel stond (het kampioenschap werd vorige week al binnen gehaald), zette het in de tweede helft toch alles op alles om de derby tegen Dijkvogels nog te winnen. Na rust had ODO het betere van het spel, maar de doelpunten vielen erg moeizaam. Pas bij 9-9 kwam ODO voor het eerst langszij en vier minuten voor tijd had ODO voor het eerst in de wedstrijd een voorsprong (9-10). Dijkvogels gaf zich niet gewonnen en scoorde met een ver schot de gelijkmaker. Met nog een paar tellen te spelen, kwam de bal nog één keer in de ODO-aanval. Het geluk was deze zaterdag met ODO, want in de slotseconde werd alsnog de winnende gescoord: 10-11. Bekijk alle doelpunten in dit filmpje.
ODO 2 speelde tegen Die Haghe 4 niet goed. In een wedstrijd waarin de doelpunten schaars waren, won ODO wel met 8-9. Door deze overwinning lijkt ODO zich te hebben verzekerd van een plekje bij de eerste vier in de poule.
ODO 3 aast nog steeds op de tweede plek in hun poule. Tegen ONDO 4 lukte het echter niet om de punten in eigen huis te houden. De gasten uit &#39s Gravenzande wonnen met 14-16.
ODO 4 haalde flink uit door hekkensluiter Futura 5 te verslaan met maar liefst 4-23. ODO startte goed en liet al snel een 1-10 voorsprong noteren. Het vierde zette goed door en behaalde de grootste overwinning van dit seizoen.
ODO A1 speelde net als het eerste, tegen Dijkvogels. De A1 scoorde minder, maar de marge met de tegenstander was wel groter. ODO A1 won met 7-9.