Herfstactiviteit pupillen en welpen vrijdag 27-10

Door AC

Beste jongens en meisjes,

Het is bijna weer zover, ODO verkast weer naar de zaal. Maar wat is nu een zaalseizoen voor ODO zonder supporters of mascottes?!
Daarom organiseren wij voor jullie een middag in de herfstvakantie waarin jullie met je team een zo mooi mogelijke mascotte mogen maken. Een mascotte waarmee jullie niet alleen ODO 1 kunnen aanmoedigen terwijl jullie team van de week zijn, maar ook een mascotte die iedere week zal stralen in de sporthal terwijl de andere teams van ODO spelen.
Daarnaast wordt er, naast het maken van de mascotte, ook nog een andere, leuke activiteit voor jullie georganiseerd, maar dat horen jullie dan wel!

Deze middag wordt gehouden op vrijdag 27 oktober waarop we om 14:00 uur beginnen (zorg dus dat je op tijd bent) en we om 16:30 uur eindigen. Je hoeft geen eten of drinken mee te nemen, want wij zorgen voor wat lekkers en drinken tussendoor.

Wil je jezelf nog opgeven? Dan zijn er vier manieren:
1) Vul dan het strookje in dat in de vorige praatpaal zat. Je fietst naar de Diepenburgstraat en gooit het briefje in de brievenbus op 22a bij de fam. Suijker.
2)Je pakt de telefoon en belt na 18:00 naar 010-5924005
3)Je kunt mailen naar: Rianne van de Kamp - van Ruijven
4)Of gewoon het strookje inleveren in de bak in de kantine

Tot vrijdag allemaal!

Groetjes de ActiviteitenCommissie