Slecht weekend voor ODO

Door Thijs

In tegenstelling tot vorige week (toen alle senioren hun wedstrijd wonnen), verloren deze week alle seniorenteams hun wedstrijd.
ODO 1 ging op bezoek bij koploper OVVO. Op een winderig veld, zat een overwinning er vanaf het begin eigenlijk al niet in. Tot 6-6 ging de wedstrijd gelijk op, maar met rust was het OVVO dat een 8-6 voorsprong had. In de tweede helft kon ODO niet meer in de buurt van OVVO komen. De thuisploeg liep uit naar een voorsprong van vier doelpunten en hield deze voorsprong eenvoudig vast. ODO wist in de tweede helft nog maar vier keer de korf te vinden en kon het de tegenstander daardoor niet echt moeilijk maken. De eindstand was uiteindelijk wat vertekend, maar OVVO won verdiend met 18-10. Op de site van OVVO zijn foto&#39s geplaatst van de wedstrijd.
ODO 2 speelde uit tegen koploper Fiks 3. Bij winst zou ODO in punten gelijk komen. De twee ploegen bleken erg aan elkaar gewaagd. De hele wedstrijd werd het verschil (meestal in het voordeel van Fiks) niet groter dan één doelpuntje. Enkele minuten voor tijd scoorde Fiks de 15-14 en dit zou uiteindelijk de winnende treffer blijken. Hoewel ODO nog dicht bij de gelijkmaker was, lukte het niet meer om langszij te komen. Fiks speelde de laatste minuten slim uit en ging er met de volle winst vandoor.
ODO 4 speelde uit tegen Futura 3. Het zou een wedstrijd van weinig doelpunten worden. Futura is een sterk verdedigende ploeg. Vorige week had het zelfs de nul weten te houden. Deze week hoefde het tegen ODO ook maar drie doelpunten te incasseren. Zelf had ODO het verdedigend ook goed voor elkaar. Uiteindelijk was het de thuisploeg die met 4-3 de wedstrijd won.