ODO wint twee keer van VEO

Door Thijs

Zowel ODO 1 als ODO 2 speelden dit weekend thuis tegen VEO.
ODO 1 begon sterk tegen VEO 1 en pakte een mooie 7-3 voorsprong. Het vervolg van de eerste helft was echter voor VEO en met rust was de voorsprong gekrompen tot 9-8. In de tweede helft was het weer ODO dat het betere van het spel had. Hoewel VEO nog een paar keer gelijk wist te maken, kwam ODO nooit op achterstand. De wedstrijd bleef spannend tot het einde, maar uiteindelijk was de winst met 16-14 verdiend voor ODO.
ODO 2 had het een stuk moeilijker tegen VEO 3. De hele wedstrijd had ODO vooral aanvallend moeite met de tegenstander. De wedstrijd werd pas in de eindfase beslist. ODO wist eerst een kleine achterstand weg te werken en vervolgens in de laaste minuten van de wedstrijd de winnende te scoren. Uitslag 14-13.