ODO weet niet te winnen van koploper

Door Thijs

ODO 1 heeft niet voor een verrassing kunnen zorgen tegen koploper Rust Roest. Thuis werd het 7-8 voor de bezoekers. ODO pakte aan het begin van de wedstrijd nog wel de leiding (4-2), maar kon de voorsprong niet uitbouwen. Naarmate de wedstrijd vorderde, kwam Rust Roest steeds beter in zijn spel, terwijl ODO steeds moeizamer tot scoren kwam. In de tweede helft pakte Rust Roest een 5-8 voorsprong en gaf deze niet meer weg. ODO knokte zich nog wel terug tot 7-8, maar de gelijkmaker wilde niet meer vallen.
ODO 2 speelde thuis tegen Dijkvogels 2. In een wedstrijd met erg weinig doelpunten, leek ODO af te stevenen op een overwinning (4-2 voorsprong in de tweede helft). Toch was het Dijkvogels dat zich op inzet langszij knokte en er een 4-4 gelijkspel uit wist te slepen.
ODO 4 speelde tegen Avanti 6. ODO 4 staat nog steeds aan kop en het was dus zaak om geen punten te verspelen. ODO startte niet goed en zag Avanti zelfs meerdere malen een voorsprong pakken. Pas halverwege de tweede helft liet ODO zien waarom het koploper is. Het maakte een achterstand van twee doelpunten goed en boekte uiteindelijk een ruime 14-10 overwinning.
ODO A1 speelde ook tegen Dijkvogels A1. De wedstrijd ging lange tijd gelijk op en beide ploegen hielden elkaar goed in evenwicht. Nadat het lange tijd 5-5 had gestaan, sloeg Dijkvogels een gaatje van twee doelpunten (5-7). ODO kwam nog terug tot 6-7, maar kon niet voorkomen dat Dijkvogels er met de punten vandoor ging.
ODO A2 boekte tegen Refleks A2 zijn vierde overwinning op rij. Hoewel ODO de hele wedstrijd duidelijk het beste van het spel had, stond het bij rust pas 3-3. In de tweede helft wilden de doelpunten wel vallen en werd Refleks verdedigend goed vastgezet. Een afgetekende 13-4 overwinning was het resultaat.