ODO wint moeizaam van Snel

Door Thijs

ODO 1 speelde uit tegen Snel. Tegen het puntloze Snel was het vooral zaak om geen punten te verspelen. Met name de eerste helft speelde ODO echter heel slap. Na een achterstand van 4-1, werd een ruststand van 5-6 in het voordeel van ODO bereikt. De tweede helft speelde ODO beter, maar haalde absoluut niet het hoge niveau van de afgelopen weken. Pas in de slotfase nam ODO afstand van Snel en kon het meegereisde publiek opgelucht adem halen. Eindstand: 10-14.
Omdat IJsselvogels verloor van Nieuwerkerk, staat ODO nu gedeeld tweede met IJsselvogels.

ODO 5 speelde een goede wedstrijd tegen het ongeslagen Pernix. Na een gelijk opgaande strijd trok Pernix in de slotminuten aan het langste eind en kwam door een stip op 7-8. Helaas toch nog een tegenstander waar jhet vijfde geen punten van heeft gepakt.