ODO wint van IJsselvogels

Door Thijs

ODO 1 speelde in een winderig Moordrecht tegen IJsselvogels. Beide ploegen hadden veel last van de wind en er werd dan ook weinig gescoord. Pas in de tweede helft wist ODO een voorsprong te pakken. Hoewel ODO het betere van het spel had, kon dit niet worden omgezet in doelpunten. IJsselvogels profiteerde en scoorde enkele minuten voor tijd de gelijkmaker: 8-8. Eén minuut voor tijd forceerde ODO een strafworp en kon zo alsnog de twee punten mee naar Maasland nemen.
ODO 2 won uit van SDO met 7-12
ODO 3 deed slechte zaken door gelijk te spelen tegen Fiks 2 (7-7). Bij winst was ODO 3 zeker van behoud in de 2e klasse en was Fiks 2 gedegradeerd. Nu heeft Fiks nog een kleine mogelijkheid om hoger te eindigen dan ODO 3.
ODO 4 deed goede zaken in de strijd om het kampioenschap. Niet alleen won ODO 4 zelf van Dijkvogels 3 met 13-15, ook verloor concurrent Valto. ODO 4 staat nu met nog vijf wedstrijden te spelen twee punten los van Valto.