ODO verliest thuis van Swift

Door Thijs

ODO 1 wist in de thuiswedstrijd tegen Swift geen punten te pakken. De hele wedstrijd domineerden de verdedigingen van beide ploegen. Met rust stond er pas een 2-3 stand op het scorebord. Na rust wist ODO een gaatje te slaan en pakte een 7-5 voorsprong. Toch was het Swift dat met vijf doelpunten op rij de winst pakte: 7-10 was de einduitslag.
ODO 2 speelde tegen hekkensluiter VZOD 2. Bij ODO liep het de hele wedstrijd stroef. In de eindfase was ODO wel duidelijk de betere ploeg. Net op tijd werd er een voorsprong gepakt en deze kon worden vastgehouden tot het eindsignaal: 11-9.
ODO 3 leek een puntje te gaan pakken tegen Avanti 4. In de slotseconde van de wedstrijd kreeg Avanti echter nog een strafworp die werd verzilverd. Avanti pakte zo met 13-12 de winst.