ODO 1 verliest in slechte wedstrijd van HKC

Door Thijs

Deze zaterdag waren de laatste wedstrijden van de eerste helft van het veldseizoen. ODO 1 en 2 wisten beiden niet te winnen, ODO 3 wist op het nippertje de winst te pakken.

ODO 1 heeft de eerste helft van het veldseizoen slecht afgesloten. Uit tegen HKC zette ODO een slechte wedstrijd neer. Dit bleek vooral uit het aantal doelpunten dat ODO scoorde: slechts twee. Voor rust wist ODO één maal te scoren, wat leidde tot een 5-1 achterstand met rust. Na rust wist ODO geen moment meer zijn normale niveau te halen. ODO verloor dik met 12-2.
Het is zaak voor ODO om deze wedstrijd snel te vergeten en in de zaal de draad gewoon weer op te pakken.
ODO 2 speelde uit bij Dijkvogels. Het verschil tussen beide ploegen zat hem vooral in de afronding. Dijkvogels ging veel beter met de kansen om dan ODO. Dit resulteerde in een 11-7 verlies voor ODO 2.
ODO 3 speelde thuis tegen het jonge KIOS 2. KIOS pakte een 2-5 voorsprong en leek de wedstrijd naar zich toe te gaan trekken. ODO 3 wist er nog een eindsprint uit te persen en hield alsnog de punten in Maasland: 6-5 was de einduitslag.