Seizoen 2005/2006 van start

Door Thijs

Voor de meeste ploegen van ODO is gisteren het nieuwe seizoen van start gegaan.
ODO 1 trad aan tegen Rust Roest uit Eindhoven. Beide ploegen bleken erg aan elkaar gewaagd. De eerste helft kwam ODO op een 7-4 achterstand, maar wist met nog twee doelpunten voor rust de schade te beperken. Na rust leek ODO betere kansen op de overwinning te hebben en kwam meerdere malen op gelijke hoogte met Rust Roest. Toch was het de thuisploeg die steeds op de juiste momenten wist te scoren. ODO 1 verloor de eerste wedstrijd van het seizoen met 13-12.
ODO 2 zou tegen Dijkvogels 2 spelen. Deze wedstrijd ging niet door en zal op een later tijdstip worden gespeeld.
ODO 3 moest vooral in de eerste helft tegen Avanti aan de bak, maar kon het in de tweede helft ogenschijnlijk makkelijk uitspelen: 7-11.
ODO 4 speelde ook bij Avanti en liet een heel leuke wedstrijd zien, waarin verdiend werd gewonnen van de lange en geroutineerde tegenstanders.
ODO 5 speelde thuis tegen het oudere Achilles een goede wedstrijd. Na een gelijk strijd tot de rust kon het vierde in de tweede helft voldoende afstand nemen: 9-5
ODO 6 speelde helaas niet. De wedstrijd wordt woensdagavond 14 september om 20:30 uur alsnog thuis gespeeld.
ODO A1 speelde uit aan de Dijk en na een 0-6 ruststand, lieten ze de tegenstander toch nog enigszins in de buurt komen: 6-8.
ODO A2 wist haar eerste thuiswedstrijd helaas niet te winnen.