De ODO Midweek!

Door André

Voor alle (niet)korfballers die de zaterdag liever vrij houden…

Zodoende heeft u zaterdags lekker vrij om andere leuke dingen te doen die er nu niet van komen.

De ODO-midweek bestaat op dit moment uit ongeveer gezellige 8 personen die graag op de woensdagavond een balletje gooien, wat vertier zoeken, of gewoon elke week wat willen bewegen. Het is allemaal mogelijk, vertier en fanatiek gaan bij ODO midweek hand in hand! Wat voorop staat is het plezier en de teamspirit om er gewoon te zijn.

Door de gezonde mix met ODO 6, die met de Midweek samen traint, gaat ook automatisch het korfbal technische niveau omhoog. Vandaar ook dat de Midweek als kweekvijver dient voor ODO6 wat op zaterdag haar competitiewedstrijden speelt. Vijf van de huidige ODO 6 spelers zijn immers ‘gescout’ bij de Midweek! Wanneer het aantal Midwekers nog wat toe zouden kunnen nemen kunnen de recreatie- wedstrijden op de woensdagavonden, tegen andere verenigingen, mogelijk ook weer plaatsvinden.

Op dit moment zijn we met de Midweek weer volop in opbouw met nieuwe mensen die het al heel leuk doen terwijl sommigen nog nooit eerder een bal gegooid hadden! Dit is met name de kans voor ouders van spelende kinderen die ook wel eens van nabij willen ervaren hoe het is om zelf in het veld te staan om te korfballen. Kom gewoon eens langs op de woensdagavond (op kunstgras, om 19.30 uur) en doe gewoon eens mee. Als lid van ODO kunt u tevens gratis gebruik maken van professionele medische sportbegeleiding. Wat wilt u nog meer?

Op dit moment bestaat de groep uit de volgende personen: Jaap Lock, Arjan de Vos, Wil van Uffelen, Martin van Popering, Jessica Mostert, Lilian Kuypers, Arlet Dechering, Ria Goedendorp en Heleen Vermolen. De trainingen worden verzorgt door Arne Vermeer.

Wij zien ook u graag tegemoet! Meer weten?