Derde nog geen kampioen

Door André

ODO 1 verloor uit net van Vitesse. De eerste helft ging gelijk op en met rust had ODO een kleine voorsprong (5-6). Na rust gaf ODO het initiatief uit handen en Vitesse maakte hier gretig gebruik van. De thuisploeg liep uit naar een voorsprong van twee doelpunten en gaf deze niet meer uit handen. Vitesse won met 11-10.

ODO 2 won uit van Dijkvogels met 11-12.
ODO 3 speelde thuis tegen degradatiekandidaat HKV/OE 5. ODO was bij winst zeker van het kampioenschap. Helaas ging het met name in de eerste helft moeizaam. De eindsprint in de tweede helft kwam dan ook te laat, waardoor HKV/OE er met de punten naar huis ging. Door dit verlies konden de bloemen voor het kampioenschap weer mee naar huis. Einduitslag was 11-12. ODO 3 heeft nog twee wedstrijden de tijd om de titel binnen te halen.
ODO A1 won uit met 3-18 van Velocitas.