55 jaar ODO: zaterdag 16 april

Door Plus

Zoals al in de praatpaal heeft gestaan en je in de wandelgangen vast wel hebt gehoord, vieren we komende zaterdag het 55e verjaardagsfeest van ODO. Vorige week hebben alle leden van de B-tjes een uitnodiging aan hun praatpaal gevonden, maar uiteraard zijn ook alle aanhang en ODO supporters, dus ook niet-leden, van harte welkom! En korfbal is een gezinssport, dus kids en ouders mogen natuurlijk ook blijven eten en feesten.

De dag ziet er als volgt uit: na de wedstrijd van ODO 1 is het tijd om te borrelen. Tijdens deze borrel presenteren we met veel trots de enige echte ODO-dvd, iets wat jullie echt niet mogen missen! Ed Swaan, voor velen waarschijnlijk wel bekend als ‘de cameraman’, is afgelopen maanden druk bezig geweest met het filmen van allerlei ODO-activiteiten. Met deze beelden heeft hij een dvd samengesteld en het resultaat willen we uiteraard aan iedereen laten zien!
Om ongeveer 19:00 komt “het verjaardagsmaal op tafel”. Het eten is gratis, maar om een idee te krijgen van hoeveel mensen blijven eten, hangen er sinds vorige week inschrijflijsten in de kantine. Inschrijven kan t/m aanstaande woensdag 13 april, dus sta je nog niet op de lijst, schrijf je dan snel in!
Na het eten volgt er een spetterend feest met veel muziek en vol verrassingen! Jij komt toch zeker ook?!

Namens de jubileumcommissie,
Margreet Hanemaaijer en Jakomijn Hoogendam

Uitnodiging jubilieumfeest 16 april