Berichten van de KNKV

Door André

Deze week
– Poelstra grootste korfballer aller tijden
– Medische bijeenkomst voor verzorgers en fysiotherapeuten
– Korfbalclinic voor docenten en studenten bewegingsonderwijs
– Spamfilter knkv.net-adressen
(Bron: KNKV)

Poelstra grootste korfballer aller tijden

In de door NK georganiseerde verkiezing van de Grootste Korfballer Aller Tijden is de nog steeds bij Nic./Expertus spelende Taco Poelstra als eerste geëindigd. De ex-international, die volgend jaar coach zal worden bij Nic., verkreeg 1205 van de 7542 uitgebrachte stemmen. Erik Wolsink werd tweede (1100 stemmen), Nico Broekhuysen derde (1012 stemmen). Zie NK 9 voor de volledige uitslag.

Medische bijeenkomst voor verzorgers en fysiotherapeuten

De medische commissie van het KNKV organiseert op 19 maart aanstaande weer de jaarlijkse medische bijeenkomst in Ahoy’, voorafgaande aan de zaalfinales. Deze bijeenkomst wordt georganiseerd voor sportverzorgers, sportfysiotherapeuten en geïnteresseerde trainers van korfbalverenigingen. Onderwerp van de bijeenkomst is het voorste kruisbandletsel, van ontstaansmoment tot korfbalspecifieke wedstrijdfitheid. Meer informatie, waar ook staat hoe uzelf op te geven.

Korfbalclinic voor docenten en studenten bewegingsonderwijs

Op zaterdag 5 maart organiseert het KNKV samen met de KVLO en Korfbalbeleving Amsterdam een korfbalclinic voor docenten en studenten bewegingsonderwijs die werkzaam zijn in het basis- en voortgezet onderwijs. Ook jeugdtrainers van Amsterdamse verenigingen krijgen de mogelijkheid om deel te nemen. De clinic bestaat uit een middag- en avondprogramma en wordt georganiseerd in de Jan van Galen-hal en de Blauw Wit-hal in Amsterdam. Tijdens het avondprogramma wordt de Hoofdklassewedstrijd Blauw Wit – Dalto/Human Network bezocht. Voor deelname aan de clinic wordt een kleine bijdrage gevraagd. Meer informatie.

Spamfilter knkv.net-adressen

Naar aanleiding van opmerkingen over het veelvuldig ontvangen van spam op de knkv.net e-mailadressen is er een zwaarder spamfilter geïnstalleerd. Dit moet er voor zorgen dat verenigingen en vrijwilligers niet meer worden lastig gevallen met bergen ongewenste mail.