ODO 1 pakt winst in slotminuut

Door Thijs

ODO 1 speelde thuis tegen Tweemaal Zes 1, dat evenals ODO op 9 punten uit 10 wedstrijden stond. De hele wedstrijd lang overheersten beide verdedigingen. Door een doelpunt op slag van rust kon ODO met een krappe 6-5 voorsprong de kleedkamer opzoeken. In de tweede helft nog minder doelpunten, maar bij 9-8 leek ODO de wedstrijd rustig te kunnen uitspelen. Tweemaal Zes, dat al minuten lang niet gevaarlijk was geweest, scoorde echter drie minuten voor tijd de gelijkmaker. Toch was het ODO dat de volle winst kon pakken door een minuut voor tijd de winnende te scoren. Met 10-9 was het een zwaarbevochte overwinning voor ODO.

ODO 2 had het erg lastig tegen VEO 3. ODO kon de hele wedstrijd geen grip krijgen op VEO en had aanvallend moeite om goede kansen te creëren. VEO ging goed om met de kansen die ze kregen en wisten steeds een kleine voorsprong te houden. Toen VEO tegen het eind van de wedstrijd de voorsprong wist uit te bouwen naar 4 doelpunten, was de strijd beslist. ODO kon nog iets terugkomen, maar moest toch genoegen nemen met een 15-18 verlies.
ODO A1 speelde thuis tegen Futura A2, dat met 5 punten op de zevende plaats staat. ODO had de hele wedstrijd het betere van het spel. Toch kon Futura redelijk bij blijven, voornamelijk door fouten in de ODO-verdediging. Toch liet ODO duidelijk zien de terechte koploper te zijn en liep rustig uit naar een comfortabele voorsprong. ODO won met 14-9 en doet nog volop mee in de strijd om het kampioenschap.