Eerste overwinning ODO 4

Door Marco

ODO 1 wist uit tegen Tweemaal Zes geen punten te pakken. Tweemaal Zes speelde aanvallend sterk en schoot met scherp. ODO kreeg verdedigend geen grip op de tegenstander en wist zelf te weinig goede aanvallen neer te zetten. Tweemaal Zes bleef de hele wedstrijd zuiver schieten en kreeg een maximale voorsprong van 9 doelpunten waarmee de wedstrijd al vroeg in de tweede helft beslist was. Einduitslag: 23-16.

ODO 2 deed goede zaken door de tweede wedstrijd van het zaalseizoen te winnen. Het als tweede geplaatste Avanti 3 moest er aan geloven. Met een 16-12 winst draait het tweede nog steeds goed mee in hun poule.
ODO 3 moest er weer hard voor knokken, maar wisten toch uit te winnen van Atlantis 2. Weinig doelpunten deze wedstrijd, maar een verdiende winst voor ODO 3: 10-12.
ODO 4 heeft na 3 verloren wedstrijden in de zaal, nu eindelijk zijn eerste punten behaald tegen Futura 5. Na een snelle 4-0 voorsprong en door het zeer goede verdedigen, gingen de ploegen met 6-2 de rust in. In de tweede helft werd er weer goed gespeeld, maar toch kwam de tegenpartij terug. Gelukkig gaf ODO 4 de partij niet uit handen en won uiteindelijk met 10-9. Gefeliciteerd ODO 4!
ODO 5 won ook weer. Deze keer was KVS 11 de tegenstander. Na een goede wedstrijd, werd de eindstand 11-7.
ODO 6 wist in een eenzijdige wedstrijd te winnen met recordcijfers van KZ Leiden 7. Met veel schoten op de korf en goed verdedigen, wist het 40+team veel doelpunten te maken. Na een ruststand van 18-1, werd het de tweede helft minder eenzijdig en kreeg de tegenpartij meer kansen en scoorde deze ook. Deze doelpuntenregen bleef steken bij 26-4 en kon de overwinning gevierd worden. Klasse ODO 6.