Gebruik van de kantine gedurende het zaalseizoen

Door KC

Ook dit jaar is er onvoldoende ruimte in de zaal waardoor enkele ploegen op het kunstgras moeten trainen. In deze mail enkele beheerszaken mbt tot de kleedkamers en de kantine.

Kas en sleutels
In tegenstelling tot voorgaande jaren willen we met een (beperkte) kas gaan werken. Dit omdat er meer ploegen buiten trainen en we toch enige faciliteiten willen bieden. De kas logeert bij het bekende adres.

Kas en sleutels halen
Dinsdag: Trainer E1
Donderdag: Trainer F1

Kas en sleutels wegbrengen
Dinsdag: Speler 4/5 of A1/A2
Donderdag: Trainer BM1

Het is wel van belang de kas niet onbeheerd in de kantine te laten. Leg de kas gerust in de kantine en sluit dan de tussendeur af. Indien er ouders in de kantine willen wachten is dit natuurlijk ok. Indien iemand een consumptie wil moet deze worden afgerekend tegen het gebruikelijke tarief of (voor de trainers) worden opgeschreven.

Traint de ploeg die de kas moet halen een keer niet geef dit dan door, zodat de volgende ploeg niet voor een dichte deur staat.

Limonade
Voor de kinderen mag er na de training limonade worden gemaakt. Er is natuurlijk geen bardienst dus dit moet worden verzorgd door een trainer of ouder. Zorg er na afloop wel voor dat bekertjes zijn opgeruimd en de gemorste limo is opgenomen in een doekje of stuk papier.

Schoonmaak
Tijdens de winterperiode is er geen schoonmaak. Hou de kleedkamers en de kantine netjes. De bezem en trekker in de kleedkamer staan er ook nier voor niks.

Voorraad
Er is voldoende limo en dergelijke op voorraad. Mocht er toch iets op zijn meld het dan even aan Martin.

Iets anders
Staat er onbegrijpelijks of heb je een opmerking. Stuur gerust een mailtje!