Winst voor alle senioren en junioren

Door Thijs

Afgelopen zaterdag veel succes voor de senioren en junioren van ODO. Alle wedstrijden bij deze teams (4 stuks) werden gewonnen.

ODO 1 speelde tegen het laaggeklasseerde Vitesse. ODO deed wat er verwacht mocht worden. Vitesse had niet veel in te brengen en mocht zonder punten terug naar Barendrecht. Na een ruststand van drie punten voorsprong, bouwde ODO de voorsprong in de tweede helft rustig uit naar zeven doelpunten. ODO won met 18-11 en deed dus goede zaken voor het doelsaldo.
ODO 2 speelde een ouderwetse derby tegen Dijkvogels. Hoewel ODO het betere van het spel had, kon Dijkvogels ODO redelijk goed bijbenen. Het gebruikelijke eindsprintje van het tweede (iets later dan gebruikelijk, dat wel) zorgde ervoor dat de dijkers met een 14-9 nederlaag naar huis werden gestuurd.
ODO 3 speelde uit tegen HKV 5. In een wedstrijd die gekenmerkt werd door het achterverdedigen van de &#39mondige&#39 thuisploeg, hield ODO het hoofd koel: 9-14 winst. Het derde staat nu met 12 punten uit zes wedstrijden alleen bovenaan in zijn poule.
ODO A1 speelde tegen Velocitas, drager van de rode lantaarn in hun poule. In de eerste helft had Velocitas absoluut niets in te brengen en liep ODO uit naar een 8-0 voorsprong. De tweede helft had eigenlijk niet meer gespeeld hoeven worden. ODO wist nog maar drie keer te scoren en ook Velocitas kon met twee doelpunten de spanning niet meer terug brengen in de wedstrijd. Met 11-2 een terechte overwinning voor ODO.