Succesvolle zaterdag

Door Thijs

Zaterdag was een erg goede dag voor odo. Bij de senioren en junioren is er geen een partij verloren en werd er maar één keer puntverlies geleden.

ODO 1 speelde tegen Merwede 1. Deze ploeg was vorig seizoen samen met ODO gepromoveerd naar de eerste klasse en had op de laatste speeldag, in een rechtstreeks duel, het kampioenschap veroverd ten koste van ODO. Dat dit een foutje was geweest, bewees ODO zaterdag. In een wedstrijd waarin ODO op alle fronten beter was, werd gemakkelijk gewonnen met 12-6. De marge bleef slechts zes doelpunten, omdat ODO af en toe vergat te scoren.
ODO 2 had ook de kans om wat aan het doelsaldo te doen. Tegen het sterke Blauw Wit 3 uit Amsterdam speelde ODO een goede wedstrijd. Omdat er bij het tweede, in tegenstelling tot het eerste, wel flink werd gescoord, haalde ODO 2 voor de tweede maal in vier wedstrijden de twintig doelpunten. Uitslag: 20-12.
ODO 4 wist na 2 nederlagen weer te winnen. Na een snelle voorsprong van 0-3, werd de wedstrijd uiteindelijk gewonnen met 5-10 van De Meervogels 7.
ODO 5 heeft zaterdag een goede stap gedaan in de race om het najaarskampioenschap. Overtuigend werd er met gewonnen van Valto 5 met 11-7. Het vijfde staat nu eerste in de poule met nog twee wedstrijden te spelen.
Net als ODO 2, lijkt ODO A1 de opgaande lijn te pakken te hebben. Na een moeizame seizoensstart, won de A1 redelijk makkelijk van OVVO A2. Na deze overwinning tegen OVVO staat aanstaande zaterdag de wedstrijd tegen Pernix A1 op het programma. Tegen deze sterke tegenstander kan de A1 dan echt laten zien hoe ze er voor staan.