Eerste competitieronde

Door Thijs

ODO 1 heeft zijn eerste wedstrijd tegen Bolnes 1 gewonnen. Na een kleine achterstand aan het begin van de wedstrijd, wist ODO door geconcentreerd spel met een kleine voorsprong te gaan rusten (4-5). In de tweede helft liep ODO uit naar drie punten voorsprong. Zelfs het achterverdedigen van Bolnes in de tweede helft mocht niet meer baten. Een 9-10 overwinning was het resultaat.
ODO 2 verloor zijn eerste wedstrijd nipt met 12-11 van Meervogels 4. Met name het scoren ging erg moeizaam deze wedstrijd.
ODO 3 heeft, zoals ze dat gewend zijn, gewonnen met één doelpuntje verschil. Sporting Trigon 3 was dit keer niet in staat de aloude tactiek van het derde te verstoren. Uitslag: 13-12.
ODO A1 eindigde hun wedstrijd eveneens met een doelpunt verschil. Helaas bleven zij aan de verkeerde kant van de score: 10-9 verlies was het resultaat.

ODO – Bolnes mediaspektakel:
De wedstrijd Bolnes 1 – ODO 1 was wedstrijd van de week bij Korfbalmagazine Radio. Van deze wedstrijd staan twee voorbeschouwingen en een wedstrijdverslag online (de bestanden zijn zo&#39n 4 MB groot):
Voorbeschouwing met Rob Berreboom (trainer ODO)
Voorbeschouwing met André Pellikaan (trainer Bolnes)