ODO zoekt een sportmedische verzorger

Na een lange periode van 5 jaar nemen we deze zomer afscheid van Leonie v/d Bogert als medische verzorgster. Voor de vacature die hierdoor ontstaat zoeken we voor het komende seizoen (vanaf augustus) een nieuwe

Sportmedische Verzorger (m/v)

die

  • Op donderdagavond aanwezig is tijdens de training van de selectie om korfbalgerelateerde blessures te behandelen. Deze behandelingen bestaan vaak uit een combinatie van massage en (medical) taping.
  • Op de ene helft van de zaterdagen bij thuiswedstrijden aanwezig is bij de wedstrijden van ODO 1 en 2. Deze wedstrijden zijn altijd direct op elkaar aansluitend.
  • Op de andere helft van de zaterdagen bij uitwedstrijden aanwezig is bij de uitwedstrijden van ODO 1.

Het is een pré als de hoofdtrainer kan worden geassisteerd bij het geven van core stability training en advies in het voorkomen van blessures. Dit in afstemming met de hoofdtrainer. Affiniteit met teamsport/korfbal is een welkome toevoeging.

Het grootste gedeelte van de verzorging is voor onze selectiespelers, maar ODO hecht er aan dat elk lid op de donderdagavond verzorging kan krijgen. ODO heeft op het veld een beperkte medische ruimte met massagebank, er zijn plannen om deze zomer daar iets nieuws voor te gaan bouwen. In de winter is er in de Sporthal De Hofstede de beschikking over een grotere ruimte met een massagebank.

Voor specialistische kennis zoals deze functie is er bij ODO een vergoeding beschikbaar. Het korfbalseizoen loopt van augustus tot eind mei.

Interesse in deze leuke uitdaging?

Neem contact op met Jaap van Vliet, voorzitter ODO Jaap van Vliet 06-24272330