Dit is helemaal het einde!?

Eindelijk was daar dan echt lekker weer op de zaterdag. Zo lekker dat na de allerlaatste officiële wedstrijd van dit seizoen op ons complex (ODO 4, met het afscheid van Wilco, waarover elders meer over in het verslag van #4)  iedereen de schaduw verkoos boven het zonnetje. De wedstrijd van #4 was als alles goed gaat ook de laatste op ‘groot’ formaat, aanstaande zaterdag vergadert de stichting ODO Accommodaties over de verkleining van het speelveld en verdere aanpassingen van onze accommodatie.

Even daarvoor was ODO A2 kampioen geworden, en iedereen checkte voortdurend de smartphone over de verrichtingen van ODO 2 (veilig), ODO B1 (toch net geen kampioen), Fortuna A3 (ODO A2 alleen kampioen!), MVV A1, Excelsior Maassluis en Steven Kruiswijk. Sportminded people dus 😉

Zo’n laatste speeldag is altijd het moment van afscheid van spelers en coaches. Om uiteenlopende redenen zijn mensen volgend jaar niet meer bij ODO actief. Het is het moment om mensen te bedanken voor een mooie tijd bij ODO en succes te wensen bij ieders vervolgstap, zoals studie, andere vereniging of wat dan ook. Daarna zullen we ons toch als vereniging moeten focussen op het iedereen die doorgaat.

Een bijzonder woord van dank is voor Paul Marseille, die de afgelopen negen jaar trainer is geweest bij ODO. Paul was na zijn lange periode als hoofdtrainer succesvol trainer van ODO 2 en A1, met de dubbele handhaving dit jaar als kers op de taart. Dat ODO kiest voor een andere invulling voor de begeleiding ODO 2 doet niks af aan het vakmanschap en brede betrokkenheid die Paul bij ODO toonde. Paul bedankt!

Aanstaande zaterdag sluiten we het seizoen af met de MeatUp; het multi-event met korfbal, Kubb, een springkussen voor de jeugd, een drankje en een BBQ voor iedereen die ODO een warm hart toedraagt, vanuit het verleden, heden of juist voor de toekomst. Ik zie u graag daar.

Het was mij een eer weer een seizoen uw vertrouwen te krijgen uw voorzitter te zijn. Voor mij is ODO helemaal het einde 😉

Groet, Jaap
Jaap van Vliet
06-24272330