Schoolkorfbal: Trainers, coaches en scheidsrechters

Schoolkorfbal vindt dit jaar plaats op DINSDAG 14 juni! Dinsdag 14 juni is de grote dag bij ODO. Voor een goed verloop van het toernooi is weer veel hulp nodig. In de onderstaande schema’s staan voor de diverse taken mensen aangegeven. Als er 2 mensen voor een taak op staan (bijvoorbeeld trainen geven), is het de bedoeling dat er ook twee mensen aanwezig zijn. Let op: Er hebben meerdere wijzigingen plaatsgevonden, dus controleer het schema goed. Ook dit schema is nog niet definitief; er kunnen nog steeds aanmeldingen bijkomen.

Team Coach Coach
ALO 2/3 Niek Isa
ALO 4 Wouter G Niels
ALO 5 / SCH 4/5 Lennart M Judith
ALO 6 Loraine Pepijn
ALO 7 Sven
ALO 8 Rick V
GO 3 Jenny Lieke
GO 3 Jeroen U Sem K
GO 3 Bart V Bohdi
GO 4 Daan Charlotte
GO 4 Jacco Emma
GO 5 Sanne R Joyce
GO 5 Lotte D Nathan W
GO 6 / SCH 7/8 Sanne A Cynthia
GO 7 Jannes
GO 7 Mark
GO 8 Thijs
GO 8 Willem

 

Scheidsrechters
Wouter L
Jarno
Marco
Arjen
Joyce
Lianne
Martijn V

Op de site staan de verschillende trainingsdagen en tijden vermeld. Op de site onder het kopje ”Lekker blijven trainen in juni” kun je deze vinden.

Let op!! Zorg dat je 15 minuten eerder aanwezig bent dan de aanvang van de training. De teams en de trainers hebben dan de tijd om elkaar te vinden. Er moeten ook palen opgezet worden, dus zorg dat je op tijd bent! Wanneer je niet kunt, probeer dan eerst zelf een vervanger te regelen. Er zijn ook mensen die (nog) niet in het schema staan, maar ook die kun je vragen. Als je een vervanger hebt gevonden kun je dat mailen naar: Bart van Leeuwen of Martijn Moerman. Mocht je tijdens het toernooi niet kunnen vanwege werk/school of later kunnen komen laat dit dan zo vroeg mogelijk weten.

NB: Coaches zullen tijdens het toernooi mogelijk ook één of twee wedstrijden moeten fluiten. Neem een fluit mee! Alvast bedankt voor jullie medewerking.

Groetjes,

Bart van Leeuwen (Tel: 06-34980328 Mail: Bart van Leeuwen)

Martijn Moerman (Tel: 06-20898765 Mail: Martijn Moerman)