ODO E1 – HKV/Ons Eibernest E1 (15-10)

Vandaag zonder Mees en met Feline dan de terugwedstrijd tegen HKV/OE. Met inmiddels iets meer conditie in de benen door de intensievere trainingen. Was het spel de vorige keer zeker goed genoeg, komt het uiteindelijk toch ook op kracht aan om ‘ons’ spelletje goed te spelen. HKV/OE trad aan met 2 jongens en 3 meisjes. De 1e 10 minuten ging het gelijk op, ook qua score, en stond het 4-4. Het rondspelen ging al weer beter dan de vorige keer. De 2e 10 minuten een kleine voorsprong van 2 doelpunten, naar 7-5. In de grote rust weer wat puntjes op de i gezet over de afspraken. In de 3e 10 minuten wilden we allemaal iets te snel tot schot komen en lukte het HKV/OE om weer terug in de wedstrijd te komen, 7-7. dus het eindschot….? In de laatste 10 minuten kwamen we even zelfs achter te staan maar daarna kwam Feline helemaal los en liepen we van 8-9 naar 13-9 uit. Einduitslag 15-10. Het was goed om te zien dat jullie weer wat extra ‘lucht’ hadden – ook al zijn we er nog niet qua conditie en kracht – en een beetje jammer dat we toch weer heel snel tot schieten wilden komen , wat voor onrust zorgde. Maar ja, wel heel erg goed gewonnen zeker ook door het goed verdedigen…..Op de training gaan we er weer tegen aan!!