ODO E4 – Maassluis E4 (28 – 4)

Hallo beste lezers,

Vandaag mocht ODO E4 de derby spelen tegen Maassluis E4.

We hadden er allemaal heel veel zin in! Als een razende gingen we uit de startblokken. Door doelpunten van Anne, Noëlle-Sophie, Daantje en Fleur stonden we na 10 minuten al met 11-0 voor. Alle ballen die vorige week nog net uit de korf stuiterden, die vielen nu wel goed.

Na de korte rust maakten we nog veel meer doelpunten, Mees mocht nu meedoen en scoorde ook een puntje mee. In de rust was het al 19-0. We bleven goed overspelen, vrijlopen en ook het verdedigen en onderscheppen ging bij ons allemaal heel goed.

In de grote rust spraken we af dat Maassluis een superspelen mocht gebruiken, want de wedstrijd ging maar 1 kant op, dat was de korf van Maassluis.

De superspeler zorgde ervoor dat ook Maassluis de korf kon raken. Ook in hun verdediging ging het wat beter. Van Rob moesten wat meer doorloopballen gaan nemen. Dit was nog moeilijk voor ons, alleen Mees wist er een mooie in te gooien. Na 30 minuten speeltijd was de stand al 24-2.

De laatste 10 minuten gooiden we er nog 4 in, de eindstand was 28-4.

Volgende week mogen we in Maasland tegen ALO laten zien wat we kunnen.

In de middag zijn we team van de week. Ik heb er zin in.