Nieuwerkerk E1 – ODO E1 (5-13)

Na een 3-tal nederlagen werd het voor de E1 weer eens tijd om de punten te pakken. En vooral tijd om weer eens te laten zien waartoe ze in staat zijn. Nu, dat is gisteren goed gelukt. Vanaf de start was het nog een beetje onwennig maar nam de E1 wel direct de leiding. Via 1-2 na de 1e 10 minuten en 2-4 bij rust werd het spel steeds beter, gevolgd door een ijzersterke 2e helft. Bij vlagen zagen we weer een E1 zoals we die kennen: scherp in het druk zetten, voor verdedigen en messcherp in de afronding. Ook al gingen vele kansen er nog niet in, er waren aardige acties waarmee jullie elkaar mooi lieten scoren. De 3e 10 minuten liepen we uit naar 3-9 en in de laatste 10 minuten via 3-11 naar 5-13. Iedereen gescoord en weer eens een goed gevoel na afloop! Zoals besproken, we willen de laatste 3 wedstrijden proberen die 6 punten te halen…met de inzet tegen Nieuwerkerk hebben we een goed kans!