Thor (R) E1 – ODO E4

Zaterdag 30 november de 2e zaalwedstrijd tegen Thor. Iedereen had super veel energie en had er heel veel zin in! Youp mocht de hele wedstrijd spelen en de andere gingen er allemaal een helft uit. We begonnen de wedstrijd goed en kwamen gelijk voor. Ook de tegenstander scoorde 3 keer daarom gingen we de rust in met een 3-8 voorsprong. Dit konden we natuurlijk niet meer uit handen geven. Daarom gingen we lekker door met scoren de tweede helft. We speelde nog steeds goed de tweede helft. Lekker fel en probeerde veel ballen te onderscheppen. Daarom hebben we uiteindelijk met 6-12 gewonnen. Het was een leuke en goede wedstrijd en nu weer goed trainen en volgende week weer lekker winnen. Goed gespeeld allemaal!