ODO E5 – Nieuwerkerk E7 (4-6) wat een leuke wedstrijd!!

Vandaag dan de 1e competitiewedstrijd in de nieuwe samenstelling. Helaas kon Marieke er nog niet bij zijn maar Anjali was zo lief om erbij te willen zijn! En met 2 nieuwe coaches Iris en Femke. Samen hebben we voor de wedstrijd gesproken over concentratie, waar we aan moeten denken met overgooien, vrijlopen en vangen. En….verdedigen (met de billen naar de korf staan, tussen de aanvaller en de paal) En dan was het moment daar, de wedstrijd begon. En hoe leuk waren jullie aan het spelen! Er werd hard gewerkt en goed gekeken, En al snel kwamen er kansen voor ODO. En toen stonden we ineens met 1-0 en ook 2-0 voor! Wij als coaches en jullie erg blij, juichen in het veld. Maar de tegenstander kwam natuurlijk niet voor niets.  En jullie waren ongeveer even sterk dus dat was leuk om te zien. Tijdens de kleine pauze om de 10 minuten en ook in de rust werden de puntjes op de i gezet met tips en aanwijzingen. Nieuwerkerk scoorde er een paar op rij en wij konden de korf net even niet vinden.. en dan sta je ineens achter. Hoe ga je daar mee om, en ook als het een keertje niet meezit in de wedstrijd? Er is maar 1 woord voor. en dat is DOORGAAN! En dat deden jullie gelukkig zoveel mogelijk. Soms even verbaasd kijkend maar al snel weer strijdend voor de bal. En wat een kansen kregen we, helaas wisten wij nog maar 2 keer te scoren maar Nieuwerkerk ook. De eindstand was 4-6 en wat waren wij trots op jullie. Echt een goede wedstrijd gespeeld. En ieder van jullie heeft daar een bijdrage aan geleverd! TROTS!