Twist 1 – ODO 1 (23-16)

Beste lezer,

Over deze wedstrijd kunnen we veel zeggen, maar laten we er vooral niet teveel woorden aan besteden. Helaas waren  het treurige weersomstandigheden bij een belangrijke pot voor ODO 1. Tot nu toe valt het namelijk niet mee om punten te bemachtigen in deze 2e-klasse poule waarbij Weidevogels de ranglijst aanvoert. Bij aanvang van de dichtstbijzijnde uitwedstrijd, was ODO stralender dan het weer. Deels verblijd door de vele ODO-supporters die onder de paraplu’s dicht op elkaar aan de zijlijn stonden en deels door een positieve honger om punten mee naar Maasland te nemen.

De eerste vijf minuten liepen gelijk op, waarbij er een snelle 2-2 op het scorebord stond. Dit gelijkspel was het laatste wat ODO in te brengen had tegen Twist. Door scherpte en hoog reboundvermogen van Twist en een afwezige scherpte in afronding bij ODO, werd het rustsignaal met een stand van 12-5 ingeleid.

De tweede helft heeft ODO laten zien dat ze veerkrachtig zijn, waardoor we uiteindelijk een mooi gelijkspel in de tweede helft bij elkaar hebben weten te spelen. Balen dat bij korfbal niet beide helften punten op kunnen leveren.

Als team mogen we tevreden terugkijken op de tweede helft. De wil om te blijven vechten was namelijk aanwezig. Laten we niet naar de eindstand van 23-16 kijken, maar laten we vooral de strijdende modes meenemen naar de eerste (en tweede) helft van komende zaterdag. Want komende zaterdag staan er belangrijke punten tegen IJselvogels op het menu. Hopelijk zien we ook jou aan de zijlijn. We kunnen alle support gebruiken. Tot dan!