ODO E4 – ONDO (G) E5

Hallo allemaal!

Vandaag hadden we onze kampioenswedstrijd! Super spannend!

In de poule was het heel spannend met 3 ploegen op 6 punten, dus we moesten winnen om kampioen te worden!

Tjerk was een weekend naar de Efteling, maar gelukkig wilde Sophie bij ons invallen.

Van tevoren hadden we afgesproken dat we goed met onze tegenstander gingen meelopen en in de aanval goed gingen samenspelen.

De eerste 10 minuten gingen goed, maar we scoorde niet! Het was pech, de bal wilde er niet in! Na 10 minuten was het 0-0.

Daarna ging het beter Donna scoorde 1-0 en Sanne scoorde 2-0! We vonden het super spannend. Iedereen verdedigde goed dichtbij waardoor ONDO weinig kon schieten. Wij keken goed naar wie het best vrij stond en gooide goed in elkaars handen!

We scoorde 3-0 en kregen nog een strafworp die er ook in ging: 4-0!

De laatste 10 minuten moesten we nog volhouden met zijn allen! ONDO scoorde nog 1 doelpunt en toen floot de scheidsrechter af: 4-1!! KAMPIOENEN!

Vandaag was ook nog de dag van de scheidsrechter en we hadden lekker een chocoladereep voor haar en gingen ook nog op de foto:)

Toen gingen we een hele mooie taart eten! En Joep at zijn eigen hoofd op:)

In de zaal willen we weer kampioen worden?