ODO E3 – ALO E2 (6-6)

Lieve E3-ers en lezers,
Vandaag mochten we weer spelen tegen ALO. Vorige week hadden we hier helaas net van verloren, wat eigenlijk niet nodig was. Dus we wilden vandaag wel heel graag winnen!

Tijdens het praatje voor de wedstrijd gingen we even nadenken over wat er de vorige wedstrijd tegen ALO goed en niet zo goed ging en waar we op moesten letten, zoals de hele lange bal naar voren die ALO gooit als zij de bal hebben. Hierbij was het dus belangrijk dat we meteen naar onze eigen tegenstander gingen rennen om te verdedigen.

We waren blij om Lieke weer in haar ODO tenue te zien. Haar vinger werd ingetaped waardoor ze weer mee kon spelen. We hadden afgesproken wie er de hele wedstrijd speelde en wanneer iedereen even wissel zou staan.
Het viel ons al snel op dat ALO maar met 4 spelers waren, terwijl ze er vorige week wel 7 (!) hadden. Maar alsnog moesten wij zelf gaan knokken!

Aan het begin van de wedstrijd waren we een beetje aan het dromen, waardoor we soms net te laat bij onze tegenstander waren en moeite hadden om de bal snel over te spelen. Zo gingen we met een 0-1 achterstand de rust in. 1 doelpunt doorlaten is hartstikke goed! Maar we moesten natuurlijk zelf ook scoren.

Na de rust was het helaas ALO die weer scoorde, maar gelukkig schudde het doelpunt van Lieke ons even wakker! We gingen steeds beter voor elkaar vrijlopen en keken ook goed wie er vrij liep, waardoor we de bal goed konden overspelen naar elkaar. Ook renden we snel achter onze tegenstanders aan om te verdedigen als zij de bal hadden.

We moesten nog 10 minuutjes spelen toen een meisje van ALO geblesseerd raakte, waarna we besloten om 3 tegen 3 verder te spelen. Dat was even wennen, maar dat maakte ons niks uit! We stonden 2-6 achter en hebben tot het einde doorgeknokt, wat er zelfs voor zorgde dat het voor ALO nog erg spannend werd omdat wij nog heel gevaarlijk werden en gingen scoren! Het werd 3-6.. 4-6.. 5-6.. en 6-6!!! FUUUT! Helaas niet gewonnen, maar wel 1 punt erbij waar we ook heel blij mee zijn!!

Aankomende week weer lekker trainen en dan gaan we er volgende week tegen Die Haghe weer tegenaan! Tot volgende week!