Excelsior (D) F1 – ODO F1 (10-13)

Opnieuw een mooie zonnige dag om te korfballen. Ditmaal mochten we naar Delft om tegen Excelsior te spelen.
Dit bleek een geduchte tegenstander te zijn, wat zorgde voor een spannende wedstijd!
Anne had vandaag extra support van haar ooms langs de lijn.

Vanaf de eerste minuut werd het spannend, omdat we direct op 1-0 achterstand kwamen.
Dankzij een mooi schot van Feline kwamen we in diezelfde minuut gelukkig weer op 1-1.
In de tweede minuut werd het 2-1 en was het weer Feline die voor de gelijkmaker zorgde (2-2).
Vervolgens een prachtig schot van Bas: 2-3
Mees zorgde er daarna voor dat we nog verder op voorsprong kwamen, door er 2 achter elkaar in te schieten (2-5)
Excelsior deed ook goed zijn best en scoorde een doelpunt (3-5)
Feline zorgde voor een 6e goal, waarna het excelsior lukt om de stand op 5-6 te zetten.

In de tweede 10 minuten kregen we direct 2 goals tegen (7-6).
Feline zorgde voor de gelijkmaker, waarna Fleur ons weer op voorsprong zette met 7-8
Na een 8-8 van Excelsior, was het wederom Feline met een geweldig schot: 8-9.

Het derde deel van de wedstrijd was behoorlijk spannend.
Ondanks dat we heel veel op de korf hebben geschoten, wilde de bal er vandaag maar af en toe in.
Regelmatig stuiterde de bal weer uit de korf.
Excelsior kwam op 10-9 voorsprong, maar Anne wist een gelijkmaker te scoren (10-10)
Door nog eens 3 goals van Anne in de laatste 10 minuten kwam de eindstand uiteindelijk op 10-13.

Vandaag hebben we opnieuw heel goed samengespeeld en ook weer allemaal gescoord!
Laten we hopen dat dat volgende week weer lukt!!