ODO F1 – Valto F1 (9-8)

Na vorige week een goede wedstrijd tegen de koploper te hebben gespeeld, kwam zaterdag Valto F1 op bezoek. De tweede tegenstander van de poule van wie ODO nog niet had weten te winnen. De vorige wedstrijd tegen Valto was ODO niet zo goed. Valto is vooral lang, wat het lastig spelen maakt. Dus als ODO goed zou spelen, dan kan ODO ook van Valto winnen. Afgelopen week nog getraind op stuiteren, dus elkaar aanspelen via de grond. Dat is wel handig met van die lange kinderen als tegenstander! Odo ging heel fel van start en begon gewoon erg goed aan de wedstrijd. Al in het eerste kwart kwamen we met 3 doelpunten voor en mocht Valto met een superspeler gaan spelen. Halverwege de eerste helft was het 5-1 door doelpunten van Emma 3x en Lieke 2x. En we gingen rusten met 5-3. ODO stond gewoon voor met rust!! Echt super knap! In het derde kwart wist Valto door een superspeler continu in het spoor van ODO te blijven. Via 6-3 door Benjamin en 7-4 van Emma begonnen we het laatste kwart met 7-5. Benjamin scoorde meteen de 8-5 en weer mocht Valto met een superspeler proberen het gat weer naar 2 te krijgen. En tegen 5 van Valto is net even teveel, dus meteen werd de 8-6 gescoord. Wat was het spannend! Valto haalde nog alles uit de kast, door zelfs in het laatste kwart te wisselen om een gelijkspel of zelfs winst eruit te slepen. Dat lukte bijna, want Valto kwam gelijk tot 8-8. Maar Lieke was heel koelbloedig en maakte haar 3e doelpunt, 9-8 voor. En toen floot de scheids af en scoorde Valto nog, maar dat was na het fluitsignaal en hadden we gewonnen! Heel knap om van deze tegenstander te winnen, met die lengte! En dan nog wel te bedenken dat onze topscoorder Feline niet heeft gescoord en normaal pikt Thijmen ook zijn doelpunten mee. Op het veld mogen we weer 2x tegen Valto. Dus kunnen we weer lekker aan de bak!