ALO E3 – ODO E2 (1-16)

1-16, dat staat als een huis. Alhoewel in de KNKV app nu 1-14 staat als officiële uitslag. Doet er niet toe. Met Juliette bijna nog op schaatsen vanuit Dordrecht ingevlogen en de Lentedisco in de benen hebben is het altijd maar afwachten hoe de stuiterballen stuiten. Sam kon er helaas niet bij zijn, zij had haar eigen wedstrijd op dezelfde tijd.
Na een rustige bespreking laat de zaal in, er werd nog hockey gespeeld. Er werd weer heel goed druk gezet bij de tegenstander, en dit keer ook bij de 4 seconden regel. Hierdoor kregen we heel veel balbezit. En wat deden jullie er mee? Er werd leuk gespeeld, jullie probeerden geduldig rond te spelen en naar de goede kansen te kijken. De tegenstand was wel veel minder maar het was goed om te zien dat jullie probeerden te spelen en niet elke bal overhaast te gooien of schieten. Er werden leuke aanvallen uitgespeeld en zodra ALO de bal kreeg zaten jullie er boven op. In de 1e 10 minuten werd er maar 1 keer gescoord, daarna gingen we goed los. In de rust stond het 0-5 en had ALO niets in te brengen. In de 2e helft heel veel kansen waarvan er nog 11 benut werden. Na afloop hoorden jullie dat de nummer 2 Phoenix die ochtend verloren had dus nog even doorzetten…3 thuiswedstrijden te gaan, en we gaan ervoor ze alle 3 te winnen!

Toch wel een speciale vermelding voor de scheidsrechter(s) van vandaag. Scheidsrechters? Jawel, de aangewezen scheidsrechter was helaas verhinderd, en via de coach hoorden we vooraf dat 2 ouders elk een helft zouden fluiten. We willen beide heren graag een contractje aanbieden om wekelijks te komen fluiten. Beiden floten een goede wedstrijd, met veel aandacht voor uitleg aan de spelers, toepassen van de regels en veel enthousiasme. En dat zou je graag overal, elke week willen zien. Hulde!

We gaan nu een korte(?) vakantie break in. Komende week nog 2x trainen, en dan begint de voorjaarsvakantie. tot dinsdag!