ODO F1 – Refleks F1

ODO F1 had alweer tijdje niet gespeeld. De laatste wedstrijd was meer dan 1 maand geleden. Dat was ook tegen refleks. Die wedstrijd eindigde in 15-10 voor ODO. Refleks is een leuke ploeg en ODO F1 moest dan ook gewoon weer echt aan de bak om weer de winst te kunnen pakken. Tijdens de voorbereiding kwamen de lego blokjes weer tevoorschijn. De lego blokjes vertelden ODO F1 waar te lopen en wanneer te gooien etc! Juliette was aan de beurt om een hele wedstrijd te spelen en scoorde ook maar gelijk de 1-0! Romae speelde echt een super wedstrijd en wist de 2 en 3-0 te scoren. Vlak voor de eerste rust maakte Duncan er 4-0 van. Complimenten in de rust van de coach met het spel. Goed geluisterd en gekeken naar de lego blokjes! Er werd goed overgespeeld, niet teveel diepe ballen. Super leuk om te zien! In de 2e 10 minuten kwam refleks beetje terug en wist alleen Frodo de bal door de mand te krijgen, 5-3. Daarna maakte Minke 6-3 en Romae (alweer!!) 7-3. Refleks zette hun superspeler in. Dat maakte het spelen wel wat lastiger, maar er werd bijna iedere keer goed gekeken en lekker fel vrijgelopen. Duncan scoorde nog 2 keer, waaronder een hele mooie doorloopbal, op aangeven van Juliette en door ruimte maken van Minke! De 10e was alweer van Romae! 10-6 de laatste rust in. De laatste 10 minuten werd iedereen wat moe en verviel ODO weer in gehaast spelen en wat meer fouten maken. Refleks kon nog wel terug komen, maar de winst kwam niet meer in gevaar. Eindstand 12-10, met laatste doelpunten van Juliette en Duncan. Gaaf zeg, iedereen gescoord vandaag! Zaterdag weer aan de bak tegen Fortuna!