ODO D3 – Weidevogels D1 5-4

Beste supporters van de D3,

Op een zaterdagmiddag met hartstikke mooi weer mochten wij weer een wedstrijd spelen. D3 heeft in de afgelopen tijd een mooie groei laten zien. In de zaal is er veel fanatisme terug gezien. Af en toe ging het moeizaam, maar wat heeft de D3 mooie wedstrijden laten zien. Het vertrouwen in elkaar was goed terug te zien in bijna elke wedstrijd. Het begin van het tweede veldseizoen verliep moeizaam met twee nederlagen tegen Die Haghe en Des. Tijd om weer eens te winnen. Tenminste, zo dachten Nikki en ik er in ieder geval over.
Bij het eerste moment dat we de tegenstander zagen al meteen dat we weer tegen lange tegenstanders mochten spelen. Of ze nou uit een ander team kwamen, maakte niet uit omdat je de wedstrijd toch moet spelen.
ODO kwam op het begin moeilijk van start. We moesten wennen aan de warmte en er vloog nog geen doelpunt in bij de eerste tien minuten. Het tweede aanvalsvak zorgde ervoor dat er een paar mooie goals werden gescoord. Wat opviel, is dat we weer lachende gezichten in het veld hebben gezien. Inzet werd in deze wedstrijd beloond. De eerste helft eindigde in een voorsprong voor ons van 3-1. Mensen langs de lijn wisten na deze ruststand nu niet of je nu 1 of 2 handen nodig had om te scoren
De aanvallen vanuit de eerste helft wilden we terug zien en de verdediging moest scherp blijven. Wij hadden in de tweede helft iets meer geluk dan de tegenstander, waardoor we de kansen die we kregen wel afmaakten. Eindelijk weer eens een overwinning en deze voelt hartstikke lekker. Ik hoop dat we dit gevoel door kunnen zetten naar de volgende wedstrijd. Het elkaar gunnen van de kansen en de doelpunten was duidelijk te zien en dat gaan we volgende week weer doen. Bedankt publiek voor het aanmoedigen!