ODO B2 – ONDO (G) B4

ODO B2 speelde zaterdag tegen ONDO B4. Er is al veel tegen deze ploeg gespeeld, dus we wisten wie we tegen zouden komen, en ook dat het niet gemakkelijk zou worden. Het scoren viel in de eerste helft voor beide ploegen niet mee. ONDO kreeg meer kansen dan ODO, maar beide ploegen wisten slechts twee keer te scoren. Na een best aantrekkelijke eerste helft stond het dus 2-2.
In de rust een paar kleine aanwijzingen gegeven: zorg voor de juiste mensen in de afvang, en als er afvang is: pak je kans en poefen! De tweede helft begon toch niet zo scherp, en binnen enkele minuten stond er een 3-4 achterstand op het bord. Daarna kwamen de doelpunten en het vertrouwen: 8 keer op rij werd door ODO gescoord!!! Alleen in de laatste minuut mocht ONDO nog wat terugdoen. Eindstand: 11-5.
Een uitstekende tweede helft, waarin iedereen zijn/haar kansen pakte. En een wedstrijd waarin 8 van de 11 spelers tot scoren kwam. Goed gedaan B2, ga zo door!