ODO F1 – De Meervogels F1 (9-11)

De laatste zaalwedstrijd alweer van dit seizoen. Meervogels F1 kwam op bezoek, de nr 2 van de poule. Op het veld heeft F1 1x een punt weten te pakken van Meervogels, maar de andere wedstrijden kwam ODO niet echt in de buurt van de overwinning. Niet iedereen was even fit en wakker, na de schooldisco van vrijdag. Dat was goed te zien in het begin. ODO kwam in de 1e 10 minuten snel achter met 1-4, door net even teveel ruimte geven aan Meervogels. 1e rust 2-5. Daarna zat het verdedigend veel beter dicht en ging het gelijk op naar rust, 4-7. En ook de tweede helft hetzelfde beeld, alleen bleef dat gat van 3 doelpunten bestaan. Vlak voor tijd 8-11 en eindstand 9-11. Op de 1e 5 minuten na, heeft F1 echt een hele goede wedstrijd gespeeld. Er werd goed gegooid, goed gekeken naar wie er vrij stond en aan de buitenkanten gegooid. Alle dingen waar F1 zo hard op traint. Daarnaast werd de doorloopbal goed verdedigd, echt super gaaf om te zien! Romae heeft er 5 gescoord, heel knap (een uur lang apart op het schot trainen werkt echt)! We komen dus steeds dichterbij de toppers van onze poule! Hopelijk op het veld pakken we echt een keer punten tegen dit soort ploegen! Na de wedstrijd met z’n allen taart gegeten om de uitstekende prestatie van de zaalcompetitie te vieren, de derde plek in de vierde F poule.