ODO F1 – ONDO (G) F1

Zaterdag stond ONDO weer op het programma. De uitwedstrijd was de wedstrijd al heel snel gespeeld. ODO kwam snel achter en met rust stond het zelfs 11-3. We spraken af dat dat niet meer zou gaan gebeuren. En wat begon ODO fel en goed! ODO nam een 2-0 voorsprong. Maar vervolgens kwam ONDO beter in de wedstrijd en nam een 2-5 voorsprong. Met behulp van de superspeler konden we het gat klein houden en gingen we rusten met 4-6. Heel knap dat ODO bleef doorgaan en vechten voor elke bal! Met nog 10 minuten te gaan was het 7-8 voor ONDO. En ODO wist zelfs de 8-8 erin te gooien.Daarna volgde een doelpuntloze periode en wist ONDO 20 seconden voor tijd de 8-9 erin te gooien. Natuurlijk heel trots op ODO F1 voor de inzet en werklust. En van te voren was ik zeer tevreden geweest met zo’n uitslag. Maar doordat de jongens van ONDO wel erg vaak huilend op de grond lagen als ODO mocht gaan aanvallen en daardoor aanvallen van ODO werden ontnomen, voelt deze nederlaag toch een beetje oneerlijk. Maar laten wat dat gedrag maar als compliment opvatten en de volgende keer weer proberen het ONDO zo moeilijk te maken! Ook wel weer genoeg gezien om op te trainen!