ODO F1 – Maassluis F1 27-4

Afgelopen zaterdag mochten we even oefenen tegen Maassluis F1. Leuk dat Maassluis wilde komen oefenen! Helaas miste zij hun topscoorder en konden ze wat minder tegenstand bieden. ODO F1 heeft veel kunnen oefenen met rondspelen, doorloopballen aangeven en veel scoren. ODO begon toch weer met een aantal plaatsfouten, maar al snel ging dat beter en werden de meeste ballen goed naar elkaar gegooid. Ook heeft ODO bovenop verdedigd en de tegenstander moeilijk gemaakt met gooien. Via 6-1 na 10 minuten, werd er een 13-3 ruststand bereikt, met onder andere 3 doelpunten van Juliette en 1 van Romae. De tweede helft ging ODO rustig door met scoren, 18-4 na 30 minuten. Instructies vanaf de kant waren om niet alles te schieten, maar proberen rond te spelen en vandaar uit een goede scoringspositie te krijgen. Goalgetter Frodo had daar maling aan en bleef toch schieten en maakte er meer dan 10. Gelukkig luisterden een aantal andere kinderen wat beter naar de coach en op aangeef van Romae (die de ballen weer super stond uit te delen onder de korf) wist Duncan de bal mooi onderhands door de kort te gooien! Zowel Minke als Duncan wisten er een stuk of 5 of 6 te scoren. De laatste 10 minuten speelde we met 5 van ODO in het veld. Juliette mocht nog even meedoen in het blauw met Maassluis en wist nog wat ballen te stelen, lekker fel!
Komende zaterdag weer voor de competitie tegen Valto!