ODO A1 – Korbis A1 (11-18)

Na de overwinning op Dijkvogels vorige week, wilden we het doorzetten naar deze week tegen Korbis de nummer 2 waar we de vorige keer van hadden gewonnen. Aan het praatje vooraf werd gezegd dat Korbis 1 team is en dat ze over dames en heren gevaarlijk zijn. Aan ons dus de taak om er dicht op te gaan en het dicht te houden. Dinsdag en donderdag hadden we getraind op het open verdedigen en dus ook de taak om dat uit te voeren.
Met vol goede moet begonnen we aan de wedstrijd, we begonnen erg goed en de stand ging gelijk op. We gingen rusten met een kleine voorsprong van 7-6.
In de rust is verteld dat we zo door moesten gaan en niet moesten verslappen en gelijk na de rust het 8ste doelpunt erin gooien, helaas gebeurde dit niet en kwam Korbis terug. Op het laatst vergaten wij te scoren en liep Korbis dus uit naar 11-18. De volgende keer moeten we onze goede momenten langer volhouden en onze concentratie de laatste 10 minuten vast houden. We kunnen de eerste helft van deze wedstrijd zeker meenemen naar de volgende wedstrijd tegen Excelsior en dinsdag weer lekker trainen. Tot dinsdag. Kim