Phoenix A1 – ODO A1 (13-7)

Afgelopen zaterdag mochten we al om half 9 richting Zoetermeer vertrekken. Vandaag stond de wedstrijd tegen de koploper op het programma. We wisten al dat we het lastig zouden krijgen en waren deze week ook niet helemaal compleet, maar gelukkig hadden we genoeg invallers. Na een paar minuten keken we tegen een achterstand aan van 3-0. Toen scoorden wij ook 2 keer en kwamen we bijna weer gelijk te staan. Helaas scoorden wij de rest van de eerste helft niet meer, terwijl Phoenix en nog wel 5 wist te scoren. We gingen dus de rust in met een achterstand van 8-2. In de rust werd ons verteld dat we scherper moesten zijn: Alleen de goede kansen pakken met de juiste mensen onder de korf en verdedigend meer druk geven en de doorlopen eruit proberen te halen. Aan het begin van de tweede helft scoorden beide teams moeizaam. Verdedigend hebben we het de 2e helft wel beter dichtgehouden en minder doorlopen tegen gekregen. Maar we wisten er jammer genoeg niet genoeg te scoren om terug te kunnen komen. Uiteindelijk een eindstand van 13-7.