De Meervogels F1 – ODO F1 (10-5)

Zaterdag begon de competitie (alweer! net als op het veld) bij Meervogels uit. Meervogels is een goede ploeg, dus we wisten dat het lastig zou worden. Maar de thuiswedstrijd op het veld was geëindigd in 6-6, dus ik was erg benieuwd hoe het deze wedstrijd zou gaan. Helaas was Minke ziek en gingen we met z’n vieren op pad. De wedstrijd ging in het begin gelijk op. Na 10 minuten was het 2-2, daarna was het meervogels die wel tot scoren kon komen, 5-2 met rust. Helaas werden er een paar slordige ballen gegooid en niet dicht genoeg verdedigd (niet halverwege blijven hangen om de bal te onderscheppen, maar altijd eerst (!!!!) je eigen tegenstander verdedigen), dus kon de tegenstander een paar doelpunten maken. In de tweede helft kwam ODO weer een beetje in de buurt, terug naar 6-4 en 7-5, maar Meervogels wist daarna nog een paar doelpunten te maken en was de eindstand 10-5. Verliezen van Meervogels is totaal geen schande! Al hadden we met iets beter spel (minder fouten en beter gooien en vrijlopen), het Meervogels wel iets moeilijker kunnen maken. Maar dat proberen we volgende keer dan weer!Hoogtepunten van de wedstrijd vond ik de 2 doelpunten uit strafworpen van Frodo en Duncan, perfect genomen, technisch niks op aan te merken, en…. RAAK! super gaaf!