ODO E2 – Excelsior (D) E2 (11-4)

In de uitwedstrijd tegen Excelsior kwamen jullie al erg snel op een grote achterstand (9-3 bij rust). Dit kwam vooral omdat Excelsior met scherp schoot en jullie er een beetje achter aan renden. Uiteindelijk een hele spannende wedstrijd waarin jullie van 9-3 achter naar 12-13 winst gingen!! Dus, ik was vooral erg benieuwd of jullie na het behalen van het kampioenschap tegen VEO, de oefenstof van de trainingen goed terug lieten zien en natuurlijk wilden winnen!

Wat heb ik staan genieten langs de lijn….jullie kregen het voor elkaar om Excelsior zo onder druk te zetten, dat ze er in de 1e helft bijna niet aan te pas kwamen. Door heel goed druk te zetten kregen we heel veel balbezit en ook dit keer schoten jullie net zoals tegen VEO met scherp. De ballen vlogen er in! Het werd nog een klein beetje spannend toen Excelsior terugkwam van 4-0 naar 5-4…Maar toen ging het gas er weer op en liepen jullie knap uit naar een uiteindelijke 11-4 overwinning. Leuk om te zien dat jullie elkaar de betere kansen gunden en niet alleen voor de eigen kansen kozen! Trots dat jullie in zo een korte tijd al zoveel hebben bijgeleerd!!
Na de wedstrijd dan de medailles, bloemen en taart, waarbij de speech gehouden werd door Opa Bram (Lynn), die hiermee zijn laatste officiële actie had als voorzitter van de Technische Commissie. Op naar de zaalcompetitie, maar eerst herfstvakantie en genieten!!! Dinsdag trainen we wel, donderdag niet. Ennuh o ja, op vrijdag is er een herfstactiviteit in de ODO kantine! Jij komt toch OOK??