ALO A1 – ODO A1 (8-8)

Zaterdag 14-10 stond de wedstrijd ALO A1-ODO A1 op het programma. Om 10:15 vertrokken we dan ook met z’n allen naar Den Haag of ‘de bosjes van Pex’ zoals Ils dat zou zeggen en namen we de zon en het mooie weertje mee. Allereerst wil ik namens het hele team Jim, Daniëlle en Bart bedanken voor het invallen want zonder jullie hadden wij het niet gered!

Na het praatje van Erna, waarin we met zijn allen de afgelopen weken hebben besproken en tot de conclusie kwamen dat we meer plezier moesten maken na de 2 verloren wedstrijden en dat we weer moesten gaan geloven in onszelf, en in het team, begonnen we aan de warming-up, het inschieten etc. Totdat bekend werd dat er geen scheidsrechter aanwezig was. Het verliep dus een beetje chaotisch en we wisten niet zo goed waar we aan toe waren. Op dat moment zeiden we tegen elkaar dat we ons moesten blijven focussen op de wedstrijd en ons niet van de wijs lieten brengen.

Toen er uiteindelijk een scheidsrechter geregeld was konden we beginnen aan de laatste wedstrijd op het veld dat hopelijk een mooie afsluiting was voor we de zaal in gaan. We begonnen wat moeizaam, we speelden na een lange tijd weer op een groot veld en daar hadden we toch wat moeite mee. Maar gelukkig kwamen we toch op stoom en pakten we de voorsprong op. Waarna een periode volgde met weinig goals bij beide teams. We werden dicht op verdedigd en maakten daardoor veel fouten vooral op aanvallend gebied. Verdedigend ging het namelijk super goed.

In de rust werd ons dan ook verteld dat we ons koppie erbij moesten houden en het spel wat slimmer moesten spelen. ALO speelde wat chaotisch en wij lieten ons daar in meeslepen, wat natuurlijk zonde is. Zoals altijd heeft iedereen goed naar Erna geluisterd en kwamen we op een voorsprong van 4-7! Helaas konden we dit niet vasthouden, aanvallend ging het niet zo lekker en ALO kwam toch tot scoren. Ondanks dat blijven we met z’n allen doorvechten en hebben we toch nog een puntje weten te pakken. Het voelde gister als een punt ‘verloren’ maar laten we het positief bekijken: beter 1 punt dan géén punt! Vanaf deze week gaan we de knusse, warme en gezellige zaal weer in en hoop ik op een vervolg van positiviteit en gewonnen wedstrijden.

Op 28 oktober spelen wij een toernooi van 3 wedstrijden aan het eind van de middag/ begin van de avond. We zouden het leuk vinden als er zoveel mogelijk ouders komen kijken om ons te supporten!

Dinsdag gaan we weer trainen en het volgende wedstrijd verslag mag Pepijn schrijven!