ODO B3 – ONDO (G) B5 (7-7)

Het begin van de wedstrijd lukte het niet echt. Aanvallend net niet overtuigend genoeg, en net iets te weinig geluk. In de verdediging lieten we net iets te gemakkelijk lopen. Hierdoor kwamen we met 0-3 achter te staan. Daarna deden we het stukken beter. Heel lang kon Ondo weinig doen, terwijl wij aanvallend sterker werden. Bij de rust was de achterstand al teruggebracht naar gelijk (3-3) en na rust werd brutaal ook de voorsprong gepakt (5-3). Erg knap!! Ondo werd toen weer iets sterker. Gelukkig bleven we allemaal uitstekend werken en ons best doen, waardoor het uitermate spannend bleef. Hierna is het verschil telkens niet meer geweest dan 1 punt. Dan weer een puntje voor, dan weer een puntje achter. Uiteindelijk werd het een gelijkspel (7-7). Een terechte uitslag van een boeiende wedstrijd. De complimenten van de coach! En Roos nog bedankt voor het invallen met sportchips.