KOAG F2 – ODO F2

Hallo toppers van de F2,

Vandaag moesten we tegen KOAG F2 en het beloofde een leuke wedstrijd te worden: het zonnetje scheen heerlijk! Fleur was er helaas niet bij, maar wenste ons van afstand wel succes. Gelukkig kon Romae van de F1 met ons mee zodat we wel 4 goede spelers bij ons hadden.

We stonden op de eerste plek en wilde dit natuurijk zo houden. De wedstrijd begon en we stonden al snel 3-0 voor! Er kwam een superspeler bij. De spelers van KOAG waren allemaal pas net begonnen met korfbal, terwijl jullie al wat langer op korfbal zitten. Na 20 minuten spelen was het 16-0!! Jullie gooiden heel goed met rechts én met links, complimenten! In de tweede helft kwam er bij KOAG nog een MEGA speler bij (6 tegen 4). Hierdoor kregen jullie het iets moeilijker, maar jullie scoorde in de tweede helft alsnog 8 keer! Er werd goed samengespeeld en overgegooid. Uiteindelijk was het 24-2 😀

Volgens Robin was ALLES leuk aan de wedstrijd! Zoveel doelpunten hadden jullie nog nooit gemaakt in een wedstrijd. Het plezier straalde ervan af! Na de wedstrijd trakteerde de vader van Romae nog lekker op chips omdat iedereen (inclusief KOAG) zo goed zijn best had gedaan. Woensdag gaan we weer lekker trainen om nóg beter te worden en het kampioenschap in zicht te houden!